Illetas/ Cas Catalá

  • Sydvästra Mallorca
  • 2 sovrum
  • 1 badrum

Ref: 

P02611


Pris:  

1.350€ / månad

Renoverad lägenhet första linjen i Illetas

Objektsbeskrivning P02611

Tillgänglig från slutet av september 2019 till slutet av maj 2020. Denna nyrenoverade och soliga lägenhet på cirka 55 kvm ligger i det vackra komplexet Roca Marina på första linjen i Illetas. Den har ett ljust vardagsrum med direkt tillgång till en terrass på ca 5 kvm med fantastisk utsikt över havet, fullt utrustat kök, två dubbelrum med inbyggda garderober och ett badrum. Det har också luftkonditionering i alla rum, gemensam pool omgiven av välskötta trädgårdar, gemensam parkering och den ligger i ett trevligt bostadsområde.

Illetas/ Cas Catalá

Illetas och Cas Catalá är två fantastiska grannbyar som är mycket efterfrågade tack vare dess närhet till Palma och Puerto Portals som båda nås på 10 minuter och för de vackra vyerna, det fantastiska lugnet och de vackra stränderna. I området finns jättefina beachklubbar, exklusiva hotell samt livsmedelsaffärer och ett shoppingcenter.

Fakta

Byggår:

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

1963

2018

In process

55 m²

5 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Illetas i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed