Santa Margalida

  • Centrala Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02887


Pris:  

2.000€ / månad

Mysigt lanthus med pool, golvvärme och AC

Objektsbeskrivning PR02887

Detta typiska mallorca-hus ligger i närheten av Santa Margalida. Huset renoverades 2011 och utrustades då med alla bekvämligheter. I nedre delen av huset finns ett utrustat kök, vardagsrum med matsal samt öppen spis och master-bedroom med badrum en-suite. På övervåningen ligger ytterligare ett stort sovrum med eget badrum. Huset är utrustat med solpaneler, golvvärme och AC och ör mycket välisolerat. I trädgården finns en underbar pool om 3 x 10 m och en terass. Huset ligger på en tomt om ca 70 hektar som rymmer ytterligare två hus. Närmsta stranden är Playa de Muro / Can Picafort som ligger ca 8 km bort och byn Santa Margalida med sina butiker, restauranger och kaféer nås på 5 minuter med bil (4 km).

Santa Margalida

Santa Margalida ligger cirka tio kilometer inåt landet från nordkusten och cirka 45 km från öns huvudstad Palma. Kan Picafort och Son Serra de Marina också tillhöra kommunen med samma namn. Byn har en lång tradition inom jordbruk och hantverk. På torget i byn med sin fästningliknande kyrka kan du stanna på ett kafé eller restaurang.

Fakta

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2011

In process

151 m²

30 m²

430 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed