Colonia de Sant Jordi

  • Södra Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03280


Pris:  

900€ / månad

Mysig strandlägenhet i Colònia de Sant Jordi

Objektsbeskrivning PR03280

Tillgänglig november till slutet av april. Denna lägenhet ligger på en lugn sidogata bara några meter från stranden, restauranger och butiker, perfekt för promenader till allt. Den praktiskt inredda lägenheten har tre sovrum, två badrum, ett fullt utrustat kök och ett vardagsrum och matplats, alla med tillgång till balkongen. Lägenheten ligger på andra våningen (ingen hiss). Det finns också en privat takterrass som inbjuder dig att koppla av. Andra funktioner inkluderar parkering och en öppen spis. Colonia de San Jordi är populär bland både lokalbefolkningen och turister på grund av de vackra långa sandstränderna i närheten. Flygplatsen kan nås på 30 minuter och öns huvudstad Palma på cirka 45 minuter med bil.

Colonia de Sant Jordi

Colonia de Sant Jordi är en fin och fridfull liten ort som ligger vid kusten på Mallorcas södra del nära den underbara Es Trenc stranden. Här finns flera bra affärer, restauranter, caféer och en marknad. Palma och den internationella flygplatsen är enkla att nå med bil på cirka 40 minuter.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

E

95 m²

12 m²

101 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål till en mäklarprovision, på en och en halv månadshyra plus moms samt administrativa kostnader på en halv månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Palma City Beach i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed