Algaida/ Porreres

  • Centrala Mallorca
  • 4 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02915


Pris:  

4.800€ / månad

Modernt lanthus med charm och privacitet

Objektsbeskrivning PR02915

Det här underbara lanthuset ligger med fördelaktigt läge i närheten av Algaida, endast 20 minuters bilfärd från palma centrum och 15 km från byn Algaida. Bostaden ligger på en tomt om 20,000 kvm med vackra omgivningar, total privacitet och lugn. Huset om 700 kvm har terasser om totalt 800 kvm. På markplan finns ett modernt kök, en stor tvättstuga, ett stort vardagsrum med öppen spis och mycket fönster som släpper in gott om ljus, två sovrum och ett badrum. På övre plan finns ytterligare två stora sovrum varav ett med egen terass och ytterligare ett badrum som ligger mellan de två sovrummen. I trädgården finns en underbar pool om 10x5m, flera terasser och en trädgård med medelhavsväxter, fruktträd, grönsaksland och ett rymligt garage. Vidare finns ett säkerhetssystem med kameror, internet, satellit-TV, AC, elelement och eget vatten. Fastigheten ligger på en ökänd cykelrutt och ligger i bra anslutning till andra rutter på ön. Den charmiga byn Algaida är känd för sin gastronomi och sina bra hikingmöjligheter. I huset finns en del arbete kvar att göra (runtom poolen och lite annat smått), detta kommer att vara färdigt innan huset överlämnas för uthyrning.

Algaida/ Porreres

Algaida och Porreres är två genuina och rofyllda byar i Mallorcas centrala del, endast 20 minuter från Palma och den internationella flygplatsen. Här finns affärer, caféer, restauranter och marknader. I området finns sex mindre berg, varav den högsta är Puig de Randa (544m) med en fantastisk utsikt över ön. Båda byarna är omgivna utav vingårdar, men i mindre utsträckning än Binisalem och Santa Maria-området.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

700 m²

800 m²

20000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed