Visa alla 22 bilder

Son Vida

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03350


Pris:  

2.950€ / månad

Modern lyxlägenhet i Son Vida

Objektsbeskrivning PR03350

Tillgänglig från och med september. Modern lyxlägenhet i komplexet Palma Golf Residencial, ett exklusivt bostadsområde nära golfbanan. Det är ett unikt komplex som erbjuder sina invånare en utmärkt livskvalitet tack vare den perfekta harmonin mellan gemensamma och privata utrymmen. Projektet anpassar sig till platsens topografi genom 4 isolerade block och skapar ett trevligt centralt utrymme med trädgårdar och en gemensam pool. Dessutom kan alla invånare koppla av i det exklusiva spa-, fitness- och wellnessområdet. Lägenheten är 115,30 kvm och har en terrass på 11,7 kvm. Lägenheten har 3 sovrum, varav ett med eget badrum. Den har 2 badrum och en rymlig matsal med integrerat kök. Den har också en tvättstuga och en hall. Lägenheten har en parkeringsplats i samma byggnad med en yta på 12,49 kvm. Dessutom ett förråd i gym- och wellnessområdet på 4,45 kvm. Det finns 3 dubbelrum som är fullt möblerade (sängar, sängbord, stolar och belysning) och har inbyggda garderober. Ett av sovrummen har ett eget badrum. Badrummet är utrustat med en dusch, medan det andra badrummet har ett badkar. Vardagsrummet har en rymlig matsal med ett integrerat kök i form av en ö (halvö). Det finns en separat tvättstuga. I tvättstugan finns en Siemens tvättmaskin och en torktumlare. Matsalen är fullt möblerad och inredd med matbord och 6 stolar, ö med 4 pallar, soffa, soffbord, soffbord, lampa, fåtölj och 65-tums TV. Lägenheten har ekparkettgolv med golvvärme.

Son Vida

Huset ligger beläget i vackra Son Vida, en av Mallorcas absolut bästa lägen. Här bor du i en lugn omgivning med en fantastisk utsikt över Palmabukten, framstående hotell och utmärkta golfbanor. Palma centrum och strandpromenad ligger inom 10 minuter med bil och yachtmarinan Puerto Portals nås inom 15 minuter.

Fakta

  • Byggår:2021
  • Energicertifsikat:In process
  • Byggyta:120 m²
  • Terrass:10 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en förmedlingsprovision på en månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Bendinat i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed