Algaida/ Porreres

  • Centrala Mallorca
  • 5 sovrum
  • 5 badrum

Ref: 

P02475


Pris:  

7.100€ / månad

Magnifik villa med pool och trädgård i Algaida

Objektsbeskrivning P02475

Tillgänglig till september 2019. Denna fantastiska egendom med underbar utsikt över bergen ligger i området Randa i Algaida. Huset byggdes 2013 och har cirka 528 kvm med modern design och lyxiga ytor. Det är fördelat på tre våningar och har ett modernt vardagsrum, separat kök med skafferi, öppen spis, tvättstuga, fem dubbelrum, fem badrum (fyra av dem en-suite), gästtoalett, ett kontor och lekrum för barn . Villan är omgiven av olika öppna och täckta terrasser och en välskött tropisk trädgård.

Algaida/ Porreres

Algaida och Porreres är två genuina och rofyllda byar i Mallorcas centrala del, endast 20 minuter från Palma och den internationella flygplatsen. Här finns affärer, caféer, restauranter och marknader. I området finns sex mindre berg, varav den högsta är Puig de Randa (544m) med en fantastisk utsikt över ön. Båda byarna är omgivna utav vingårdar, men i mindre utsträckning än Binisalem och Santa Maria-området.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

2012

In process

555 m²

7300 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed