Algaida/ Porreres

  • Centrala Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03057


Pris:  

3.500€ / månad

Lyxigt och rymligt på landet

Objektsbeskrivning PR03057

Tillgänglig från oktober. Ett vackert hus på landsbygden, i ett ett skyddat och lugnt läge ca 4 km från Algaida. Tomten är på 15000m2 med goda möjligheter att utvecklas till det man önskar. Ca 3000 m2 är iordningställt med medelhavsväxter, palmer och fruktträd. Ett mindre paradis att koppla av vid, och att låta tankarna vandra vid poolen på 16 X 4 meter. Huset har stora glasfasader med öppning mot trädgården på den nedre våningen, vidare ett fullutrustat kök , ett rymligt vardagsrum och matplats med öppen spis och en terrass byggd i teak. På övervåningen finns ett stort öppet utrymme, två sovrum med eget badrum en-suite, det ena med en stor walk-in closet. Fastigheten är fylld med modern teknik, här finns golvvärme och luftkonditionering i sovrummen, parkeringsplatser för flera fordon framför huset och ett rymligt område lämpligt att använda som exempelvis lekplats eller en egen privat boulebana. På tomten finns även ett täckt och skyddat område som lämpligen kan göras om till ett extra rum då det finns ett utomhusbadrum i anslutning. Underhåll av trädgård och pool ingår i hyran.

Algaida/ Porreres

Algaida och Porreres är två genuina och rofyllda byar i Mallorcas centrala del, endast 20 minuter från Palma och den internationella flygplatsen. Här finns affärer, caféer, restauranter och marknader. I området finns sex mindre berg, varav den högsta är Puig de Randa (544m) med en fantastisk utsikt över ön. Båda byarna är omgivna utav vingårdar, men i mindre utsträckning än Binisalem och Santa Maria-området.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

In process

300 m²

15000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed