Andratx/ Puerto de Andratx

  • Sydvästra Mallorca
  • 5 sovrum
  • 5 badrum

Ref: 

PR03106


Pris:  

Fråga om pris


Säljande pris:  

Fråga om pris

Lyxboende i La Mola - Port d'Andratx

Objektsbeskrivning PR03106

En fantastisk villa i det exklusiva området La Mola som imponerar med en makalös utsikt. Huset har flera våningar, på den första finns fyra sovrum med badrum, ett förråd, garage, två terrasser och tillgång till trädgården. På bottenplan finns ett rum med eget badrum, en gästtoalett, vardagsrum, matsal, Gaggenau-kök, altan, en öppen terrass, tillgång till pool/relaxavdelning och trädgården med grillplats. Fastigheten har högt till tak och är mycket modern, det finns golvvärme, öppen spis, fiberoptik, TV-satellitsystem och tvåglasfönster. I ”tornet” finns ett hobbyrum. Gästlägenheten har en egen, separat ingång och fastigheten innehar hyreslicens för turistuthyrning.

Andratx/ Puerto de Andratx

Andratx är en pittoresk by i bergskedjan Sierra de Tramuntana och ligger i anslutning till hamnen Port de Andratx där du upplever det bästa från Medelhavet. Flera välkända restauranger, en vinbodega samt öns största center för modern konst ligger i Andratx -äkta medelhavslugn endast 30 minuters bilfärd från Palma stad.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

2007

In process

564 m²

1135 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed