Campanet

  • Norra Mallorca
  • 1 sovrum
  • 1 badrum

Ref: 

PR03033


Pris:  

1.350€ / månad

Liten finca med pool och fantastisk utsikt

Objektsbeskrivning PR03033

Vacker mindre finca i ett idylliskt och lugnt läge, endast en dryg km från Campanet. En lantgård med 7000 kvm tomt och trädgård, privat pool, murad grill och en mysig terrass. Allt med en underbar utsikt mot bergen. Huset har ett vardagsrum, matsal, sovrum samt en öppen spis. Det finns även ett separat kök och ett badrum. Fastigheten ligger på gångavstånd till byn Campanet, där det bland annat finns en veckomarknad, några butiker och restauranger. Omgivningen bjuder på många möjligheter till aktiviteter utomhus, exempelvis vandring eller cykling. Till den vackra stranden Playa de Muro tar det ca 20 minuter med bil.

Campanet

Campanet är en fin historisk stad som ligger i Mallorcas norra del. Staden är speciellt känd för sina grottor (coves de Campanet) och sina källor (ufanes) som är ett naturfenomen som är väl värt att uppleva. Campanet har flera restauranter och caféer. Palma ligger cirka 30 minuter bort med bil.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

In process

40 m²

7000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed