Sineu / Lloret de Vistalegre

  • Centrala Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03053


Pris:  

1.300€ / månad

Lantligt hus nära Lloret de Vistalegre

Objektsbeskrivning PR03053

Beläget på Mallorcas landsbygd, i ett lugnt område med vacker utsikt över byn och gångavstånd till Lloret de Vistalegre. I huset finns tre sovrum, ett mindre extrarum, ett badrum med badkar och en separat toalett. Vidare ett vardagsrum med öppen spis och ett stort kök med angränsande tvättrum och ett badrum med dusch. Det finns även ett stort förråd med kök, en öppen spis och grillplats. Typiskt för Mallorquinska traditioner som slaktfestivalen! Fastigheten omges av en täckt terrass , asfalt/betongytor och en vild trädgård med olika fruktträd. Den bedårande platsen Lloret de Vistalegre erbjuder allt man kan behöva, som stormarknader, bagerier, restauranger och apotek.

Sineu / Lloret de Vistalegre

Sineu är en historisk stad i Mallorcas central del. Här kan du besöka många vackra byggnader såsom kyrkan Santa Maria de Sineu och promenera längs medeltida gator. Här finns också affärer, restauranter, caféer och en marknad. Palma och den internationella flygplatsen endast 30 minuter bort.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

160 m²

40 m²

2000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed