Binissalem

  • Centrala Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02912


Pris:  

2.000€ / månad

Lanthus med stor pool och gångavstånd till byn

Objektsbeskrivning PR02912

Det här nyrenoverade lanthuset ligger ca 15 minuters promenad från byn Binissalem och tågstationen, omgivet av natur och underbara vyer. På markplan finns vardagsrummet med matdel och vedspis, ett separat kök med öppen spis och förråd samt anslutning till ett stort arbetsrum/förråd. På övre plan finns tre sovrum och ett badrum med dusch. En härlig terass ligger framför huset med pergola och sittgrupp, en gammal brunn, vedspis samt en saltvatten-pool om ca 12 x 6 m. Tomten om ca 3500 kvm med fruktträd och växter är inhägnad.

Binissalem

Binissalem är en liten rofylld by i som ligger i Mallorcas centrala del, bara 25 minuter från Palma och den internationella flygplatsen. Området är känt för sina underbara vinodlingar och i Binissalem finns en marknad med frukt och grönsaker. Det finns också ett shoppingcentrum nära med biograf, restauranter och affärer.

Fakta

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

2019

In process

130 m²

48 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed