Algaida/ Porreres

  • Centrala Mallorca
  • 3 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR02923


Pris:  

3.500€ / månad

Lanthus med stor pool i lugnt område

Objektsbeskrivning PR02923

Detta lanthus om ca 500 kvm ligger i ett lugnt och privat område, ca 3 km från Algaida. På nedre plan finns ett stort kök med anslutning till en innergård med automatiskt soltak, matsal med utsikt mot poolen och trädgården, vardagsrum med öppen spis, än gäst-WC med dusch, samt garage och förråd där värmesystemet finns (pellets). På övre plan finns ytterligare ett vardagsrum, master bedroom med integrerat badrum samt inbyggda garderober och ett litet sovrum med klädkammare. På andra sidan vardagsrummet ligger ytterligare ett sovrum med en-suite badrum och inbyggda garderober. Framför huset finns en underbar trädgård med flera terasser, ett sommarkök med grillplats och en pool om 16x16 m omgiven av teakaltan, gräsmatta och medelhavsväxter. En mur omger fastigheten och en elektrisk grind leder till parkeringsplatsen intill huset eller garaget.

Algaida/ Porreres

Algaida och Porreres är två genuina och rofyllda byar i Mallorcas centrala del, endast 20 minuter från Palma och den internationella flygplatsen. Här finns affärer, caféer, restauranter och marknader. I området finns sex mindre berg, varav den högsta är Puig de Randa (544m) med en fantastisk utsikt över ön. Båda byarna är omgivna utav vingårdar, men i mindre utsträckning än Binisalem och Santa Maria-området.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

500 m²

1000 m²

40000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed