Santa Catalina

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03021


Pris:  

1.200€ / månad

Lägenhet redo för första hyresgästen

Objektsbeskrivning PR03021

Helt nyrenoverad och underbar lägenhet på tredje våningen med hiss. Våningens 105m2 är fördelat på ett stort kök med en köksö och apparater av hög kvalitet, ett rymligt vardagsrum med matplats, två dubbelrum och två badrum. Ett av dem i det ena sovrummet, en-suit. De stora fönstren ger ett översvämmande ljus i alla rum, och det finns en liten terrass på framsidan där man kan duka upp för middag. På baksidan finns en balkong i anslutning till köket. Bland övriga bekvämligheter finns luftkonditionering, WIFI-styrd centralvärme, platsbyggda garderober av hög kvalitet, mycket god isolering och dubbelglasade fönster. Lägenheten ligger mellan El Forti, Camp d'en Serralta och Santa Catalina, bara några steg från Paseo Mallorca.

Santa Catalina

Fastigheten ligger i Santa Catalina. Ett charmigt område beläget mellan Palmas hamn Paseo Marítimo och Gamla stan. Det pulserande området har en härlig bohemiskt känsla med flera trevliga butiker, caféer, restauranger och en utmärkt marknad.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

A

105 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed