Son Serra de Marina

  • Norra Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02953


Pris:  

1.200€ / månad

Härlig lägenhet några steg från stranden

Objektsbeskrivning PR02953

Den fina och ljusa lägenheten ligger i hjärtat av fiskebyn Son Serra de Marina på Mallorca, Spanien. Närmsta stranden ligger endast ca. 100 meter bort från fastigheten. Den orörda stranden “Sa Canova” och den kända restaurangen “El Sol” ligger några minuters promenad bort. Lägenheten, som är fullt möblerad och utrustad består om ca. 120 kvm och har plats till 2-5 personer med en stor hall, tre sovrum (två dubbelrum), två badrum (ett med dusch och ett med badkar), två balkonger, öppen spis, patio och grillplats. Alla sovrum, vardagsrummet samt ett badrum har havsutsikt (mot nordväst), bergen (i öst) och byn. Lägenheten är utrustad med fiberoptik, TV, utrustat kök (ugn, micro, kylskåp, kaffemaskin och brödrost) hårtork, handdukar, kuddfodral, täcken, överkast etc. i närheten finns apotek, en liten mataffär samt några trevliga strandrestauranger och barer. Son Serra de Marina tillhör ett naturreservat och har därför inga hotell, en unik och lugn plats för naturälskare.

Son Serra de Marina

Son Serra de Marina är en vacker hamnstad i Mallorcas norra del mellan Artá och Alcudia. Här kan du njuta av långa underbara stränder och turkost vatten. Här finns även restauranter, caféer, barer och mataffärer. Palma och den internationella flygplatsen ligger cirka en timmes bilväg bort.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

In process

120 m²

10 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed