Gamla stan

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02867


Pris:  

1.100€ / månad

Här trevliga lägenheten närheten av Plaza España

Objektsbeskrivning PR02867

Den här trevliga lägenheten ligger mycket centralt i närheten av Plaza España, med gångavstånd till all service så som kaféer, butiker och restauranger. Lägenheten ligger på tredje våningen utan hiss och har en liten terrass om 10 kvm samt en balkong om 4 kvm. Lägenheten om ca 130 kvm är fördelad på följande sätt: Tre sovrum, ett badrum med dusch, en gäst-WC, kök (ingen diskmaskin) samt ett rymligt vardagsrum med matdel. Lägenheten uthyrs möblerad med tvättmaskin, AC och värmeelement. Via kommunen kan man få tillstånd att parkera i området. Mindre än fem minuters gångavstånd till Plaza España och centrala tågstationen och ca 2 minuters gångavstånd till Corte Inglés.

Gamla stan

Fastigheten finns i karismatiska Gamla stan i Palma där lysande arkitektur möter fantastisk shopping, restauranger, gallerier och vackra historiska byggnader såsom katedralen. Palmas hamn och strandpromenad Paseo Marítimo ligger inom gångavstånd.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

In process

130 m²

10 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Centrala Gamla stan i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed