Ciudad Jardín/ Cala Gamba

  • Palma de Mallorca
  • 5 sovrum
  • 5 badrum

Ref: 

PR03274


Pris:  

4.700€ / månad

Fantastiskt hus med pool i Ciudad Jardin

Objektsbeskrivning PR03274

Tillgänglig från januari 2025. Detta fantastiska och ljusa hus har pool, trädgård, flera terrasser och takterrass och ligger på ett önskvärt läge i Ciudad Jardin, några steg från havet. Villan har tre plan, plus en källare och en total yta på cirka 460 m² inklusive uteplats. På bottenvåningen finns ett vardagsrum-matsal, ett kök, båda med direkt tillgång till terrassen och trädgården, ett dubbelrum med inbyggd garderob, ett badrum med dusch och en tvättstuga och grovkök. Den övre våningen har två dubbelrum med utgång till terrassen, två badrum med eget badrum, ett med badkar och ett med dusch. Det stora sovrummet består av en inbyggd garderob, omklädningsrum, badrum en suite med dusch och jacuzzi samt tillgång till en stor terrass. En fantastisk takterrass med delvis skymd havsutsikt inbjuder dig att koppla av. Huset har en källare, tillgänglig från huset och från utsidan, med två stora förråd, ett garage och en fristående studio med vardagsrum med öppen spis, öppet kök och badrum med dusch. Huset kan även erbjudas på månadsbasis, då är hyrespriset 5 800 euro per månad plus extra kostnader.

Ciudad Jardín/ Cala Gamba

Ciudad Jardin är ett vackert kustområde beläget 10 minuter från Palma längst med en vacker strand med strandpromenad som sträcker sig ända till Palma centrum. I området finns fantastiska restauranger, åtskilliga butiker och alla faciliteter.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Tomt:

2006

In process

460 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål till en mäklarprovision, på en och en halv månadshyra plus moms samt administrativa kostnader på en halv månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Ciudad Jardín i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed