Visa alla 14 bilder

Gamla stan

  • Palma de Mallorca
  • 1 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03283


Pris:  

2.000€ / månad

Fantastisk lägenhet med utmärkt läge i gamla stan

Objektsbeskrivning PR03283

En charmig urban oas, denna lägenhet på bottenvåningen med ett sovrum och två badrum har ett vardagsrum och en harmonisk blandning av moderna bekvämligheter och tidstypiska detaljer. Ett stort burspråk i vardagsrummet och matsalen har utsikt över gatan och ett modernt kök där kvalitetsapparater döljs av träskåp. En smakfull trappa leder till sovrummet i källaren. Sovrummet har inbyggda garderober i valnöt för gott om förvaringsutrymme. Ett badrum med ett handfat i grått marmor, en duschkabin och en separat toalett kompletterar denna svit. Det andra badrummet har en duschkabin, ett handfat och en toalett. Ytterligare funktioner: ventilationssystem, golvvärme och luftkonditionering.

Gamla stan

Fastigheten finns i karismatiska Gamla stan i Palma där lysande arkitektur möter fantastisk shopping, restauranger, gallerier och vackra historiska byggnader såsom katedralen. Palmas hamn och strandpromenad Paseo Marítimo ligger inom gångavstånd.

Fakta

  • Renovated:2021
  • Energicertifsikat:D
  • Byggyta:108 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en förmedlingsprovision på en månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Centrala Gamla stan i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed