Bendinat

  • Sydvästra Mallorca
  • 5 sovrum
  • 5 badrum

Ref: 

PR03043


Pris:  

6.000€ / månad

Exklusiv villa med havsutsikt i Bendinat

Objektsbeskrivning PR03043

Tillgänglig oktober till april. En rymlig och familjevänlig villa som ligger i ett exklusivt område där söderläget bjuder på sol från tidigt på morgonen till solnedgång. Här finns ett rymligt vardagsrum och matplats fördelat på två nivåer med direkt tillgång till terrasserna och havsutsikt från trädgårdsterrassen. Det fullutrustade köket (med tvättstuga) ligger i anslutning till matsalen. Huset har även fem sovrum, varav fyra med eget badrum, plus ett separat badrum. Det vackra utomhusområdet har pool. ett sommarkök, grill och ett garage. Golfbanan i Bendinat nås på några minuter, och Puerto Portals båthamn ligger bara tio minuter bort. Restauranger, butiker och kaféer finns i närområdet.

Bendinat

Bostadsområdet Bendinat ligger endast 10 minuters bilfärd från Palma längsmed den vackra kusten på Sydvästra Mallorca. Njut av fantastiska stränder, enastående vyer och golf. Portals Nous och Puerto Portals nås på en kort promenad och där många av öns bästa restauranger, yachter och shopping finns.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

450 m²

160 m²

1328 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Bendinat i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed