Bendinat

  • Sydvästra Mallorca
  • 2 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR03213


Pris:  

4.500€ / månad

Exklusiv lägenhet i Bendinat

Objektsbeskrivning PR03213

Ett stilfullt och elegant boende i bostadskomplexet "Es Pinar", som har en 24 000 m2 trädgård i medelhavsstil med en stor saltvattenpool och mycket avskildhet. Lägenheten på 110 m2 har en smart och bekväm planlösning och hög kvalitetsstandard. Uppdelad i ett rymligt vardagsrum med tillgång till den täckta terrassen, ett fullt utrustat kök, två dubbelrum med stora platsbyggda garderober och med egna badrum. Det finns även en gästtoalett. Till lägenheten hör också två rymliga parkeringsplatser och ett förråd i husets garage/parkeringshus som är direkt anslutet till hissen. Huset har golvvärme, integrerad luftkonditionering, marmorgolv, vitlackade snickerier och tvåglasfönster mm . Området är bevakat 24 timmar/dygn. I närområdet finns en mängd olika tjänster och bekvämligheter som butiker, restauranger och stormarknader. Bendinats golfbana och den lyxiga Marinan i Puerto Portals ligger cirka 2 km bort.

Bendinat

Bostadsområdet Bendinat ligger endast 10 minuters bilfärd från Palma längsmed den vackra kusten på Sydvästra Mallorca. Njut av fantastiska stränder, enastående vyer och golf. Portals Nous och Puerto Portals nås på en kort promenad och där många av öns bästa restauranger, yachter och shopping finns.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2014

In process

110 m²

26 m²

24000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål till en mäklarprovision, på en och en halv månadshyra plus moms samt administrativa kostnader på en halv månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Bendinat i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed