Avenidas

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

P02521


Pris:  

2.150€ / månad

Elegant takvåning med privat pool i Palma centrum

Objektsbeskrivning P02521

Denna eleganta duplex takvåning med privat pool ligger i den vackra stadsdelen Arxiduc i Palma med bara 10 minuters promenad från Gamla stan och några steg från alla barer, restauranger och allmänna bekvämligheter. Lägenheten består av två våningar. Entrévåningen (ca 131 kvm) har ett fint vardagsrum med balkong, separat fullt utrustat kök med tvättstuga, tre sovrum (en av dem används som matsal för tillfället) och två badrum (ett är en-suite). Övre våningen är på ca 191 kvm och den har också en rymlig salong omgiven av ett välskött grönområde, separat matsal, chill out zoner och privat pool. Lägenheten hyrs utan möbler.

Avenidas

Fastigheten ligger vid Avenidas, en av de livfullaste och centralaste delarna av Palma. Öns centralstation ligger här med utmärkta buss och tågförbindelser samt större delen av Palmas shoppingdistrikt, utmärkta restauranger och fantastiska marknader med lokal mat.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

2006

In process

332 m²

191 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Plaza España i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed