Colonia de Sant Jordi

  • Södra Mallorca
  • 5 sovrum
  • 4 badrum

Ref: 

P02571


Pris:  

1.950€ / månad

Autentiskt ljust modernt hus i Ses Salines

Objektsbeskrivning P02571

Tillgänglig från 1 september 2019 Detta trevliga och rymliga omöblerade hus på cirka 285 kvm ligger i det vackra området Ses Salines med mindre än 10 minuters köravstånd från sandstränderna i Colonia Sant Jordi och bara 15 minuter från staden Campos. Huset är fördelat över två separata våningar. Huvudvåningen består av ett stort vardagsrum, separat kök med matplats, två dubbelrum (ett har en klädkammare) med ett badrum en-suite och det har direkt tillgång till en charmig utegård med chill out zon, pool, en veranda på cirka 14 kvm och en välskött tropisk trädgård. På andra våningen finns ytterligare tre dubbelrum med separata garderober och tre badrum samt en stor öppen solterrass.

Colonia de Sant Jordi

Colonia de Sant Jordi är en fin och fridfull liten ort som ligger vid kusten på Mallorcas södra del nära den underbara Es Trenc stranden. Här finns flera bra affärer, restauranter, caféer och en marknad. Palma och den internationella flygplatsen är enkla att nå med bil på cirka 40 minuter.

Fakta

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

2008

In process

285 m²

930 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed