Algaida/ Porreres

  • Centrala Mallorca
  • 5 sovrum
  • 4 badrum

Ref: 

PR03035


Pris:  

4.500€ / månad

Attraktiv finca i lugn omgivning

Objektsbeskrivning PR03035

Vackert hus beläget på landsbygden, ca tio minuter från byn Porreres i en helt tyst och privat miljö på en stor tomt. Totalt 35000kvm varav 3500kvm är tomten runt bostaden. Husets nedre våning har ett stort vardagsrum och matplats med direkt utgång till en rymlig och skyddad terrass med en murad grill. Ett typiskt, lantligt kök med ytterligare en angränsande matplats, två sovrum med tillgång till en annan terrass och ett badrum. Via en öppen del med ett bibliotek en våning upp nås tre sovrum, ett av dem med eget badrum en-suite, ett annat med utgång till en rymlig terrass och en fantastisk utsikt. Här finns även ytterligare ett separat badrum. Samtliga rum är stil & smakfullt inredda och utrustade med möbler och antikviteter av hög kvalitet. Det finns också en vinkällare i huset. Utedelen erbjuder många alternativ av tillflyktsplatser, en stor pool, dusch och badrum utomhus. Allt detta omgivet av en romantisk medelhavsträdgård med grönområden. Fincan erbjuder även ett stall, som efter lite reparationer skulle ge goda möjligheter att ha husdjur på gården, exempelvis höns eller hästar. Till fastigheten hör ett stort garage och ett förråd, en täck parkeringsplats för två bilar. Bland utrustning och bekvämligheter finns fläktar i alla rum, solpaneler, centralvärme(olja), en öppen spis och vatten från egen brunn. I hyreskostnaden ingår internet (max 30GB) och pool & trädgårdsskötsel.

Algaida/ Porreres

Algaida och Porreres är två genuina och rofyllda byar i Mallorcas centrala del, endast 20 minuter från Palma och den internationella flygplatsen. Här finns affärer, caféer, restauranter och marknader. I området finns sex mindre berg, varav den högsta är Puig de Randa (544m) med en fantastisk utsikt över ön. Båda byarna är omgivna utav vingårdar, men i mindre utsträckning än Binisalem och Santa Maria-området.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

300 m²

3500 m²

35000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed