Portixol/ Es Molinar

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref:

P01990


Hyra:

2.200€/ månad

Arkitektritat hus med takterrass i populära Molinar

Objektsbeskrivning P01990

Verfügbar bis Ende April 2019.
Detta är ett mycket snyggt och unikt arkitektritat hus, färdigställt 2014 i härliga Molinar. Huset ger ett välkomnande intryck med vardagsrum och kvalitetskök i öppen planlösning. Köket har allt man behöver med stora arbetstyor, många köksskåp, och till och med en Liebherr vinkyl. En trappa ner finns två bra gästrum. ett badrum och gott om förvaring. På övervåningen finns ett stort sovrum med en ordentlig walk-in garderob och ett rymligt badrum med dusch. Det finns också ett separat utryme för tvättmaskin och torktumlare, samt en liten arbetshörna. Högst upp finns sedan en underbar solig takterrass om 50 kvm med viss sjöutsikt. Här finns ett inbyggt utekök med en Australiensisk grill, ytterligare en vinkyl m.m. Det finns också en utedusch och bra förvaringsmöjligheter för utemöblernas kuddar etc.

Portixol/ Es Molinar

Portixol/ Molinar är karismatiska områden belägna längst med havet. Trakten var tidigare hem åt fiskare och den charmiga känslan finns fortfarande kvar. Vackra stränder, små hamnar med fiskebåtar och fantastiska restauranger finns överallt längst med den fina strandpromenaden.

Fakta

Byggår:

Renoverat:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2015

-

E

150 m²

50 m²

-

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

Attribut

Läs mer om Molinar i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!


Våra 3 favoritobjekt

Portixol/ Es Molinar

1.500€/ månad

Trevligt och rymligt townhouse i Molinar

Illetas/ Cas Catalá

1.850€/ månad

Rymlig taklägenhet på första linjen...

Cala Mayor/ San Agustin

3.450€/ månad

Lägenhet på första linjen i San Agustin

Favorit tillagd
Favorit borttagen