Andratx/ Puerto de Andratx

  • Sydvästra Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02999


Pris:  

3.500€ / månad

Modernt hus intill havet

Objektsbeskrivning PR02999

Detta vackra hus ligger i den så kallade första linjen, direkt mot havet i Camp de Mar, med närhet till strand, golfbana och bara några minuters bilresa från Puerto Andratx. Huset ligger i ett litet bostadsområde med direkt tillgång till havet, och utsikten är spektakulär. På den nedre våningen finns ett fullt utrustat kök med angränsande matdel och vardagsrum i anslutning till den rymliga terrassen. Här finns även en gästtoalett. Den övre våningen omfattar ett huvud-sovrum med eget badrum, samt ytterligare två sovrum och ett badrum. Samtliga med platsbyggda garderober och balkong. I huset finns gott om lagringsutrymme, i nederdelen finns exempelvis plats för förvaring av solstolar och vattensportutrustning. Utöver detta finns en pool för eget bruk, men även möjlighet att ta en simtur i havet precis intill huset! Den vackra sandstranden i Camp de Mar ligger bara på några minuters promenadavstånd.

Andratx/ Puerto de Andratx

Andratx är en pittoresk by i bergskedjan Sierra de Tramuntana och ligger i anslutning till hamnen Port de Andratx där du upplever det bästa från Medelhavet. Flera välkända restauranger, en vinbodega samt öns största center för modern konst ligger i Andratx -äkta medelhavslugn endast 30 minuters bilfärd från Palma stad.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

200 m²

40 m²

350 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed