Esporles

  • Västkusten
  • 6 sovrum
  • 4 badrum

Ref: 

PR02992


Pris:  

3.500€ / månad

Lantligt boende med rymd

Objektsbeskrivning PR02992

Denna vackra fastighet ligger i den idylliska byn Esporlas, nära Tramuntanabergen i ett mycket lugnt område endast 15 minuter från Palma. Huvudbyggnaden har ett modernt vardagsrum med utgång till en skyddad terrass som ligger mot pool och trädgård. Här finns ett öppet, större sovrum med eget badrum ”en suite”, och ytterligare två sovrum med dubbelsäng och eget badrum samt ett mindre sovrum. Det finns ett fullt utrustat kök och matplats. I gästdelen finns ytterligare två sovrum , ett badrum och matplats med ett amerikanskt kök och öppen spis. I den underbara trädgården hittar man en murad grill med matplats och en extraordinär pool. Huset kan kan hyras månadsvis under vintern till angivet pris, eller som semesterbostad veckovis. Pris lämnas vid förfrågan

Esporles

Esporles är en vacker och lugn by endast 20 minuter från Palma. Förutom den behagliga bykänslan och dess pittoreska gator är området omgivet av fantastisk natur och vackra vandringsleder. Flertalet lokala restauranger och affärer finns i byns centrum.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

In process

250 m²

2000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed