Ciudad Jardín/ Cala Gamba

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03010


Pris:  

2.300€ / månad

Cala Gamba, hus vid havet

Objektsbeskrivning PR03010

Detta mysiga hus, precis vid vattnet kan hyras från oktober till maj. Det är beläget direkt mot havslinjen i Cala Gamba, i en omedelbar närhet till Club Nautico. Framför huset finns en skuggig terrass med medelhavsinspirerad trädgårdsplanering och ett garage med tvättstuga och plats för en mindre bil. Det finns även möjlighet till parkering framför huset. Ingången leder in till ett modernt och renoverat kök med skjutbara glasdörrar och en öppning mot vardagsrummet. Från köket och vardagsrummet har man tillgång till en stor terrass med havsutsikt. En del av uteplatsen är skyddad/täckt. I den andra delen av huset finns sovrummen. Ett dubbelrum med eget badrum, ett sovrum med dubbelsäng, och ytterligare ett rum med två enkelsängar och angränsande badrum. I omgivningen finns cykel- och vandringsleder längs havet och en liten badvik precis bredvid huset. Restauranger och butiker nås på några minuter.

Ciudad Jardín/ Cala Gamba

Ciudad Jardin är ett vackert kustområde beläget 10 minuter från Palma längst med en vacker strand med strandpromenad som sträcker sig ända till Palma centrum. I området finns fantastiska restauranger, åtskilliga butiker och alla faciliteter.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

In process

140 m²

240 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Ciudad Jardín i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed