Son Vida

  • Palma de Mallorca
  • 6 sovrum
  • 4 badrum

Ref:

P01582


Pris:

7 900 €

Fantastisk golfvilla i Son Vida uthyres

Objektsbeskrivning P01582

Denna fantastiska villa har ett fridfullt och priviligierat läge aldeles intill Golfbanan i Son Vida. Bostaden består av sex sovrum med fyra en-suite badrum, varav ett har en härlig jacuzzi och separat power shower. Vardagsrummet och matsalen ligger i öppen planlösning med utgång till en härlig terrass där svalkande sommarkvällar kan spenderas med härlig utsikt över golfbanan. Fullt utrustat kök och separat bio/TV-rum. En stor trädgård om 2200 kvm erhåller flera terrasser och en härlig pool. Högklassiga materialval genomgående villan.

Son Vida

Huset ligger beläget i vackra Son Vida, en av Mallorcas absolut bästa lägen. Här bor du i en lugn omgivning med en fantastisk utsikt över Palmabukten, framstående hotell och utmärkta golfbanor. Palma centrum och strandpromenad ligger inom 10 minuter med bil och yachtmarinan Puerto Portals nås inom 15 minuter.

Fakta

Byggår:

Renoverat:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2007

-

In process

470 m2

-

2200 m2

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

Attribut

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!


Våra 3 favoritobjekt

Costa d'en Blanes

1 050 €

Läcker studio i Costa den Blanes

El Terreno

1 200 €

Fin lägenhet med havsutsikt i Terreno

Portals Nous/ Puerto Portals

1 900 €

Rymlig och charmig lägenhet i Puerto...

Favorit tillagd
Favorit borttagen