La Bonanova

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 3 badrum

Ref:

P01509


Hyra:

2.100€/ månad

Enastående modernt radhus i Bonanova

Objektsbeskrivning P01509

Stilfullt radhus om ca 180 kvm på en tomt på ca 220 kvm. Detta unika radhus har en härlig asiatisk trädgård med automatisk bevattning. Rymligt vardagsrum med öppet kök och utgångar till den härliga trädgården på båda sidor, en gästtoalett och tvättstuga. På andra våningen finns två sovrum, båda med badrum en suite. Master bedroom har gott om garderober, en stor walk in dusch och massagebadkar. Från den här våningen kan man gå upp till en fantastisk takterass om ca 30 kvm med havsutsikt.

Det moderna huset har en asiatisk trädgård med automatisk bevattning. Två sovrum med badrum en suite varav ett med dusch och ett med massagebadkar. Takterass på 30 kvm med havsutsikt. Modernt öppet designerkök med köksö.

La Bonanova

Bonanova är ett ljuvligt bostadsområde nära Palma centrum och Paseo Maritimo. Området ligger höjt ovanför Palma vilket ger en fantastisk utsikt och bekvämligheten av närheten till staden, shoppingcentret Porto Pi och den vackra Bellverskogen.

Fakta

Byggår:

Renoverat:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2010

-

E

180 m²

30 + 40 m²

-

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

Attribut

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!


Våra 3 favoritobjekt

Portixol/ Es Molinar

2.500€/ månad

Trevligt duplex med terrass i Molinar

Santa Ponsa

3.500€/ månad

Underbar lägenhet i första linjen i...

Son Rapinya

2.500€/ månad

Trevligt radhus med trädgård i Son...

Favorit tillagd
Favorit borttagen